söndag 7 september 2008

Sandvik

Efter hundutställningen i lördags åkte vi, precis som vi gör varje år, till Sandvik. Regnet upphörde framåt eftermiddagen och vi kunde äta knäckebröd med nystekt strömming på den lilla fiskrestaurangen i hamnen. Sandvik är ett absolut måste för alla som besöker norra Öland. Lova mig det? Nedan kommer några bilder därifrån. Och allra sist en bild på Roza och Freja i stugan vi hyrde. De spanar på hönsen som gick utanför.

Rapport hundutställning!
Ja, hundutställningen i helgen den regnade bort vad gäller fotografering. Jag vågade överhuvudtaget inte ta fram kameran i hällregnet. Däremot var det väldigt trevligt att åka till Böda tillsammans med Helena, Catharina och ridgebackarna Justus, Roza och Freja. Våra hundar var kvar hos husse i Kalmar. Trots det ihållande regnet gick det väldigt bra för hela gänget som alla vann sina klasser. Och Justus blev 5:e bästa hane och Roza BIR veteran.

6 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Vi semestrade på Öland för några år sedan, en riktig pärla att besöka!
Förstår att du inte ville fotografera när det regnade.
Ha en bra vecka
Camilla

pontus arvåsen sa...

Härligt med alla ridgebackbilder! Min ridgebacktik ligger och sover i soffan bredvid mig just nu :) en skön bild på henne när hon vaknar i sängen har jag lagt upp här http://blogg.konstfotografen.se/#post44

Hittade din sida via fototriss som verkar vara en kul grej, skall försöka medverka den här veckan.. /Pontus

Anonym sa...

Älskar bilden på hundarna som står och tittar ut genom fönstret!

Härligheter enligt Erika sa...

Vilka vackra foton! Böda är en favorit... så vackert! Var ligger Sandvik? Det finns bra böcker och recept ;) Man lär sig med tiden! Jag kan tycka det är riktigt roligt att laga mat, om jag får tid på mig. Då sätter jag på bra musik och njuter!!!
Ha det gott!
Erika

pontus arvåsen sa...

hej tack för kommentaren! Lola heter min hund hon är 4år och kommer från emoyenis kennel. Funderat på en till men just nu är det mycket med 6månaders bebis :) det är verkligen underbara hundar hon är ofta med mig i skogen när jag fotar se http://blogg.konstfotografen.se/#post19

/Pontus

Helena ocvh Justus sa...

Tack så mycket för sällskapet och "caddy-hjälpen" i helgen! :-) Det kändes så himla bra att få en lyckad avslutning på den i övrigt ganska kassa utställningssäsongen. Dessutom har jag ju nu brutit min egen, personliga svit av dåliga resultat på Böda :-).

Toppenfin bild på tjejerna i fönstret, och kul att se bilder från Sandvik också!

Kram från Helena och Justus