måndag 7 september 2009

Tillbakablick

Helena med Bildbloggerian och som även håller i Fototriss på söndagarna har startat tillbakablick och nu väljer vi september förra året. Det ska vara en bild ur arkivet som vi inte visat förut. Jag väljer en bild från början av september 2008. Den visar en plats vi brukar besöka just i september nämligen vår svampskog. Nja, jag smyger mest omkring med kameran i stället för att plocka svamp. Vid skogen ligger en bäck med en fördämning där många sportfiskare håller till. Man har inplanterat regnbågslax och här vid kanten stod vår äldste son och fiskade från morgon till kväll när han var tonåring. Känner du igen dig, Petter?

6 kommentarer:

Niklas exponeringstränar sa...

Jag förstår honom. Som tonåring hängde jag också otaliga timmar vid närbelägna fiskevatten.
Bra att du fick med gräset i förgrunden på bilden. Skapade djup i fotot.
Jag fick ett tips för en tid sedan ang Blogger. Om man vill, så kan man ta bort -h ur html-koden för bilden. Då blir bildens storlek anpassad till varje betraktares skärm när man klickar upp den. Värt att prova!?
Trevlig kväll
/Niklas

Mimmi sa...

Vilket vackert ställe:)
Där skulle nog min gubbe gilla att vara och fiska:)
han fiskar och jag fotar..bra kombination .tycker vi:) jag fiskade mycket tidigare men nu är det fotande som står främst:)
godnatt :)

Karins fotoblogg sa...

Så stilla och lugnt det ser ut... fint!

Kram

Ragnvi sa...

Go´kväll på dig! Vacker stilla natur...mmm! Men sen...nog är det en hund i en speciell ställning hos dig va´?! Fniss...sicken bild!

Och förlorad blev jag igen...i dina Ölandsbilder! Bara bäst!
Kramen!
Ragnvi

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Kul att du är med och blickar tillbaka! I början av oktober blir det nästa gång.
Vilken vacker spegling i vattnet! Bilden känns väldigt svensk sommar. Jag brukar faktiskt lyckas kombinera svampplockningen och fotograferandet ganska bra :)

Barbro S sa...

Vacker plats, ett stämningsfyllt foto. Själv gillar jag svampplockning mer än foto, men det är på gränsen. Det är så kort tid på året det är ett val mellan dem, som tur är.