söndag 23 januari 2011

Äntligen fick kameran frisk luftJa, det är inte ofta kameran är med mig nu för tiden. Jag vet inte var inspirationen och lusten för fotografering finns just nu. Jag tror att den kommer tillbaka i takt med ljuset.


Idag fick den i alla fall följa med oss ut med hundarna, en sväng till fåglarna i stadsparken och så till hamnen. Jag och min kamera trivs väldigt bra i Kalmar hamn. Där är alltid full aktivitet och här är det sågspån som lastas. Fascinerande att titta på duktiga kranförare. I bakgrunden syns tornet på Sjöfartshögskolan samt gamla vattentornet.

5 kommentarer:

mimmi sa...

så himla bra att du tog med dig kameran ut . så den också fick lite frisk luft och vi fick de dessa fina bilder från turen :)

pudelflicka sa...

Ja det är roligt när man tar med kameran och kan fånga det som händer runt en. Jag har varit dålig på att fotografera i det sista också. Tycker det är för kallt och har inte inspirationen men den kommer säkert tillbaka till mig också.
Nej flera pudlar ska jag inte ha. % räcker mer än nog.
Kram Hedvig

Lasseivåmma sa...

Vet du, jag känner som du, brist på fotoinspiration. Kanske kan det bero på att snön faktiskt är fotograferad nu.
Ändå blir det bra bilder om man bara kommer sig för, ditt exempel ovan verifierar detta. Vi har liknande mobilkranar i Norrköping som jag också fotat vid ett par tillfällen. Många anknytningar således. Hoppas ljuset kommer snart så att man kan åka till Öland.

Ninni sa...

Visst är det lite svårt med inspirationen nu. Ljuset räcker inte till under veckorna eftersom det är så gott som mörkt både morgon och kväll. Men jag tror den återvänder med ljuset. Tills dess kan vi väl vila oss i form :)
Kram Ninni

sasfoto sa...

Det är nog så att inspirationen kommer med ljuset. Och när man väl kommit igång så...