fredag 11 februari 2011

Behövde lite färg......

.... i allt det vita. Snön yr utanför fönstret och vindarna är isande. Men mest synd är det just nu om maken som sitter på en buss på väg hem från Stockholm. Tanken var att han skulle flyga hem från Arlanda med beräknad landningstid i Kalmar kl 09.25 i morse. Han tror att de är hemma vid 20-tiden.

9 kommentarer:

Lasseivåmma sa...

Mmmm, vägen till Änglagård, den vill jag åka på flakmoped...
Härlig bild och välbehövlig just i dag...Tack.

mimmi sa...

OHHHHH .. så himla fint det ser ut ... min längtan blir just nu jätte stor .. jag vill ha det så nuuuuuuu
hoppas maken kommer hem bra
ha en fin kväll
kram :)

pudelflicka sa...

Ja man längtar verkligen efter vår och värme. Tycker vintern blivit tuffare för varje år. Nu blev det lite väl mycket igen och när inte vägarna plogas är det inte roligt.
Kram Hedvig

Annelie sa...

Usch så trist med maken, tänk om han hade fått åka på den här vägen istället!

Ninni sa...

Där skulle jag vilja cykla...och inte alls ha all denna snö och kyla utanför fönstret. Det är nästan så att man känner doften...
Hoppas maken landat vid det här laget. Min kommer hem från Brasilien imorgon...honom väntar en temperaturskillnad på minst 40 grader.
Ha en skön helg!
Kram NInni

Hero sa...

Vilken härlig väg! Så vackert!

Ja, hu vilket väder det var igår!jjag väntade på sonen som kom med buss från Stockholm, drygt en timmes försening. Inte så illa i alla fall. Glad att han kom fram välbehållen.
men idag skiner solen och det är härligt ute!

Jah Hollis sa...

När jag lämnade Oskarshamn tidigt på eftermiddagen den 10 februari snöade det. Men en bit nedanför Kalmar var det barmark igen. Och här i Malmö kom det bara en liten snabbt övergående snöstorm på kvällen min födelsedag, den 11 februari.

Ninnie sa...

Men åååå, vilken härlig bild. Jag blir alldeles lycklig av att se den...Tänk, snart (ja, tiden går ju så fort) är vi där igen...i sommaren.

Jessica sa...

Väldigt fint hur vägen blir smalare och liksom ''hoppar'' fram, riktigt fint med träden som böjer sig över vägen med, du har verkligen fångat skönheten på bild :)