lördag 2 april 2011

Något förvånade

I morse fick vi ett ryck och gav oss iväg till Kosta Outlet. Kosta är ett litet samhälle som ligger ute i skogen mellan Kalmar och Växjö. Vi åkte tidigt så att vi skulle vara där precis när de öppnade. När vi närmade oss sa jag "så här tidigt är vi nog ensamma". Men se där hade jag fel. Fullt med folk, avspärrningar och polisbilar. Det hade sin förklaring......känner ni igen herrskapet? Jag frågade en tant vad de gjorde där och de skulle inviga ett nytt kafé, Kosta Boda Art Kafé. Så kan det gå.

5 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Vi stannade till i Kosta en natt för några år sedan, bodde på vandrarhemmet som var väldigt mysigt. Byn Kosta var väldigt öde, vi tänkte köpa mat på kvällen men fick åka långt iväg för att hitta något ställe som var öppet. Är det lika dött nu?

Ha det bra
Kram

Ninni sa...

Det var bra många år sedan vi stannade till där senast. Då fanns det "bara" glas och porslin vill jag minnas. Mycket fint som jag ville ha.
Kanske gjorde herrskapet fina fynd också ;)
Må så gott!
Kram Ninni

Pumita sa...

Hade aldrig gissat om inte avspärrningarna hade funnits, eller "gorillan" bakom. ;)

pudelflicka sa...

Tack för hälsningen till Sophie. Ja hon mår bra men vill helst sova på dagarna.
Större hundar brukar inte få leva lika länge som små. Vet inte varför.
Min Nellie på 9 år har fått diabetes och fått operera bort livmoder och äggstockar. Hon mår bra nu och det fungerar med insulinsprutor.
Har inte varit så aktiv på bloggen i det sista men det kommer kanske sedan.
Kram Hedvig

Yvonnes bärbara blogg sa...

Helt själva var ni tydligen inte.