måndag 27 juni 2011

Lilla Karlsö i bakgrunden

Vi har haft en skön Gotlandsvecka med växlande väder men som tur var bara regn under en natt.Vi bodde i en stuga som låg knappt 100 m från hamnen i Djauvik. Från altanen såg vi havet och vi hörde vågornas brus. Under veckan fylldes Djauvik på med två av våra söner, flickvän och släktingar för att avslutas med midsommarfirande tillsammans med svägerskans gotlandssläkt. Vi blev totalt sjutton personer på midsommarafton. Tack Elisabeth, för att du visat oss denna ljuvliga plats.

Här kommer ett gäng bilder tagna vid lite olika tidpunkter och gemensam nämnare är lilla Karlsö. Tyvärr börjar inte båtturerna till ön förrän den 4 juli. Förmodligen kommer det fler bilder i takt med att jag tittar i genom dem.5 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Härliga bilder!

Jag har varit på Gotland en gång som barn och jag minns hur vackert det är där, hoppas på att semestra där någon gång i framtiden. Mannen och jag har pratat om att cykelsemestra där men vi väntar tills barnen "flugit" ut.
Ha det bra
Kram

Ninni sa...

Det ser helt underbart ut! Jag älskar havet. Måste nog åka till Gotland igen snart...det var nog drygt 20 år sedan sist ;)
Må så gott!
Kram NInni

Mimmi sa...

Vilka härliga bilder .. den sista .. woow .. den blir absolut min favorit .. vilken stämning du har fångat i den bilden :)
kram/Mimmi

Mia sa...

Gotland är verkligen en speciell plats som jag gärna återkommer till. Vi var där förra sommaren, så i år blir det ett annat resmål. Ekstakusten är så vacker. Jag tror man kan fota i all oändlighet på denna underbara ö.
Ha de gott!
//Mia

Yvonnes bärbara blogg sa...

Härliga Gotlandsbilder! Det är länge sen jag själv var där, men det är allt något speciellt med den ön!