fredag 8 juli 2011

En galet rolig dag

I veckan åkte vi (jag och maken) till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby tillsammans med Selma. Vi hade inte varit där sen våra barn var små och det har hänt en hel del de sista femton åren. Vilken förmån att få uppleva allt igen tillsammans med älsklingen. Jag kan verkligen rekommendera den här platsen. Ingen försäljning av krafs, stora ytor att äta matsäck och fika/slappa på, pannkaksbuffé, våffelstuga, korta teater- och sångföreställningar. Selmas favorit var nog ändå Pippi och vilken glädje när hon hörde sjörövarfabbesången.

Här har vi Kling och Klang
Bästa danslåten alla kategorier är "Sjörövarfabbe farfars far..."
Så har vi lilla Ida i flaggstången


Selma läser bok hos Nils Karlsson Pyssling 

Oj, nu börjar visst farmors se lite trött ut.
Och här började Selma bli trött. Vi skulle leta upp lite skugga och hon hittade det i en telefonkiosk bredvid Blomgrens bensinstation på Bråkmakaregatan. Farfar servar med banan och vätska i värmen.


2 kommentarer:

Mimmi sa...

Man kan riktigt se hur kul barnen har . det strålar om dom där de springer runt och har kul :) härliga bilder som det var roligt att få titta på :)
kram/mimmi

Camillas Foto sa...

Vad härligt att få återkomma med barnbarnet! Vi var också där när barnen var små, tror att vi hade lika roligt där som barnen hade.
Ha det bra
Kram