söndag 6 november 2011

Bildligt talat v 44


Fler bidrag finns här.

11 kommentarer:

Photos by Storm sa...

Kände att jag behövde kommentera idag. Resterna efter köpcentret som brändes ner för några veckor. Detta var frisersalongen som legat där i 26 år.

Ninja sa...

Undrade just vad det var jag såg....men då förstår jag :)

Lasseivåmma sa...

Gräsligt!!!!!!

anemonen sa...

Usch vad hemst det var. Svärmor min bor granne med detta nerbrända köpcenter. Hur kan någon bara komma på tanken? Bra att du visar som en påminnelse.

Lasseivåmma sa...

Så klart att du inspirerar mig, främst med dina hundbilder från Öland, och du är omnämnd i inlägget om så inte med namn.
Hoppas att vi kan vara bloggkompisar ändå.
Ge Bella en kant av rökt fläsk, för det har Ludde just fått. Han kan sitta vackert länge för minsta bit.

Charlotta sa...

Om man bortser från den hemska verkligheten, så måste jag ändå säga att jag tycker att din bild är vackert komponerad. Den drar blicken till sig med den röda dörren i fokus.

Cecilia Artista sa...

Fruktansvärt med ett nedbrunnet köpcentrum!

Pysselfarmor sa...

Så fruktansvärt och jag undrar om man har något spår av vad som hänt och hittat "förövaren"?
Så många tragedier av dumt påhitt!

Erik "Semlan" sa...

Hemskt, men ditt foto är snyggt. Så klart rött och blått, fast det brunnit. Men såklart är det förfärligt och så urbota dumt. Jag kommer ihåg lite kring nyheterna om Bergabranden. Det var väl några ungdomar som tände på? Ett dumt pojkstreck som fick förskräckliga följder. De kan inte ha tänkt alls... Hur blir det nu? Ska centrumet byggas upp igen?

Karins fotoblogg sa...

Jag satt och funderade länge och väl över denna bild. Det röda och blå sticker ut märkligt mot förstörelsen. Ett tragiskt och intressant foto.

Tack för din kommentar hos mig! Visst är det ljuvligt med bebisar :) Tack det är bra med våra små "bebisar" :) 7 och 5 år gamla är dom nu. Stora killar med andra ord. Snart är det ett år sen jag sist visade bilder av dom på bloggen... Tänk vad tiden går snabbt! Men jag kan försäkra dig om att dom fotas fortfarande ;)

Ha det bra, kram!

SigridfraEnget sa...

Oj, då!