lördag 14 juli 2012

Glädje, glädje, glädje....

Underbart med semester när man får tid att träffa nära och kära utan att stressa och passa en massa tider. Vi har haft våra underbara små tjejer med föräldrar  på besök. Vi har besökt Astrid Lindgrens värld där S fick träffa Pippi och Emil och alla andra lindgrensfigurer. Vi har besökt lekplatser, badat i sundet och pussats och kramats. Underbart att få uppleva det vi gjorde med våra barn igen och igen. Så här glada var tjejerna när farfar spelade badminton. Älskade, älskade små flickorna helt enkelt.


1 kommentar:

Camillas Foto sa...

Astrid Lindgrens värld var vi också på när barnen var små, nu får jag vänta på barnbarn innan jag kommer dit igen... Vad fina de små tjejerna är och vilken lycka för dem att få tillbringa tid med er.

Elliot är kvar på Öland, han har lov två veckor i augusti och sedan går han fram till slutet av december. Nu är det två månader sedan jag träffade honom senast och du kan tro att jag saknar honom. Estelle åker tåg upp till honom på fredag och sedan kör vi upp och hämtar henne på söndag, då får jag chans att krama om Elliot en stund.

Spelar din son i ett band? Spännande... Elliot spelade ju bas i ett punkband för några år sedan men det var mest på skoj.

Ha det bra
Kram