söndag 4 maj 2008

Helgen som gått

Helgen började med regn och åter regn. Men så idag (söndag) fick vi tillbaka solen och värmen. Direkt en tur till Öland för långpromenad och bad (Ja, bad gäller naturligtvis inte mig). Nedan visas också en närbild på Bella som har de absolut vackraste ögonen i hela hundvärlden. Ja, den gråa nosen är också fin.

Sista bilden visar mitt loppisfynd. I lördags åkte jag runt tillsammans med Helena på ett antal loppisar i trakten. Helena som är ett riktigt loppisfreak gjorde kanske bara ett riktigt fynd (se vidare favoritlänken vitbalansen). Själv handlade jag inte ett dugg i hällregnet. Men så idag hamnade jag på en annan loppis i Karlevi på Öland. "Dit ska vi nästa gång eller hur Helena?" I alla fall undrar jag om någon vet var man kan få tag i en stor bricka i plåt till mitt bordsunderede, 90-100 cm. Underredet är ett hemmabygge från början av 1900-talet, trodde loppisfarbrorn. Slutligen tror jag att jag gör som Helena och sätter en fyndfaktor. Det får bli en 10:a. Priset efter prutning var 100 kronor, helt Ok för mig.
4 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar som att loppisarna har dragit igång ordentligt nu - för jag tror "alla" har varit på loppis i helgen.... Jag har det iaf liksom du ;)

Karin sa...

Loppis på Öland låter inte helt fel! Härliga bilder på hundarna!

Vitbalansen - Helena sa...

Tack för en jätterolig loppisrunda i lördags, det gör jag gärna om igen! Kalasfint bordsunderrede du hittade i söndags. Det stället vill jag hemskt gärna hänga med till vid något tillfälle :-). Har puffat lite för din fråga nu på min blogg...
Kram från Helena

me and alice sa...

Hej!
Hittade hit via Helena "vitbalansen". Kan nog dessvärre inte hjälpa dig. Jag har en sån jättebricka från Indien, men saknar ett underrede...*fniss*
Får jag syn på någon bricka hör jag av mig...
kram Susanne
ps. Du tar lika vackra bilder som Helena.