onsdag 29 oktober 2008

Finalist i fototävling

Lite kul att jag blev en av finalisterna i fototävlingen Årets Kalmarbild 2008 för andra året i rad. Vernissage i morgon kl 11.00. Ni är välkomna! Utställningen är på Ikea och pågår hela november. Besökare får rösta fram en vinnare så nu får jag försöka lura ut lite bekanta till Ikea.

6 kommentarer:

pudelflicka sa...

Grattis ! Vad roligt att du är en av finalisterna. Tyvärr så kan jag inte komma och rösta på dig men hade jag bott närmare så hade jag självklart gått dit och röstat fram dig.
Kram från Hedvig

Eva-Lena sa...

Grattis, vad kul!! Antar att det inte gäller Ikea i Kungens Kurva ;) Synd för jag hade gärna gått på vernisage och lagt en röst på dig.
Ha en fin kväll!

AnnaKK sa...

Vad KUL! Grattis!!! :-)

AnnaKK sa...

Svar: Nja... Jag vet inte riktigt vad jag vill när det gäller kamera. Har ju en jättebra kompakt, men samtidigt ökar lusten bara mer och mer till en systemkamera! Hade en analgog systemkamera förr, men digitalt har jag bara fotograferat med kompakter. Men det är en djungel av modeller och finesser och priser - och jag har ingen som helst aning om vad som skulle vara bästa kameran för mej. Så jag får botaniskera vidare i den där djungeln ett tag till och se om jag kommer fram till nåt så småningom... :-)

Jodå - klart att du skulle gilla gås om du fick smaka det nångång! Det är jättegott! Inte alls som kyckling eller kalkon, utan ett mörkare, saftigare och mycket mera smakrikt kött! :-)

Ninni sa...

Grattis! Kul! Tänk om jag hade bott lite närmare...får man inte rösta via nätet:)
Har du visat bilden här tidigare, om inte kanske du får göra det...
Kram Ninni

Mors Deka sa...

Grattis i efterskott! Vad synd att jag inte hade koll för några veckor sedan. Mamma var hos slakt i Kalmar och var faktiskt på IKEA. Jag kunde bett henne rösta. Jag hoppas det gick bra ändå. KRAMEN!