söndag 7 juni 2009

Brister i ledarskapet?

Jag har ont i arm och axel och det beror på att hundarna blir som galna när en ekorre dyker upp. Mycket jaktlust hos Bella kan trigga Thaba men numera brukar det inte vara några problem tills igår när en ekorre dök upp och jag var helt oförberedd (dvs lite längre koppel) och gick i mina egna tankar. Jag tror att min vänsterarm tänjdes ut till minst det dubbla (lite överdrivet men det kändes så) innan jag fick stopp på galenskaperna. För att inte tala om rycket. Den fönsterputsning jag hade tänkt ägna mig åt i helgen skjuts på framtiden.

10 kommentarer:

Ninni sa...

Vilken otroligt mysig och talande bild!
Hoppas ditt besvär med armen går över snabbt. Det finns ju folk som lever på att putsa fönster du vet...;)
Annars får man låta bli att vara inomhus så mycket.
Kram Ninni

Anette sa...

Du har väl tillåtit dom att ligga i soffan;-) Tycker dom ser rätt nöjda ut. Ester har varit uppe i soffan en gång, när hon var valp, men hon vet att den är förbjuden. Sängen är ju däremot okey och det utnyttjar hon förstås!
Ekorrar är väldigt skojiga så Ester förstår precis, hälsar hon! /Anette

Mimmi sa...

vilken otrolig bild på dom ..där ligger de och ser så himla oskyldiga ut och där går du med en värkande arm..och så ligger de och njuter i den fina soffa:D
Härlig bild och en berättelse som man känner igen från den tid man själv hade hundar:)
kram

Lasseivomma sa...

Har väl någon gång känt av ett sådant ryck som du beskriver, just när man går så där frånvarande, stackare. Hundarna verkar dock helt utpumpade och tar igen sig i soffan, du kanske släppte dom lösa efter ekorren.
Ha en bra kväll, och fönstren står sig /Lasse

Mia sa...

En jättehärlig bild. Ingen behöver tveka vem/vilka som har förstatjinget på den soffan. Det syns ju på storleken att den är gjord för dessa båda fyrfotingarna....

Hoppas att fin arm snart är återställd!

Maria Berg sa...

Den översta bilden av den du undrar var man vill var, där vill jag vara och vila lika ljuvligt som ni gör i soffan både dessa hundar och hunden å ägaren nedan.
tredje bloggen idag med svart vita blommor, jag blir verkligen inspirerr att göra om lite mer i svart och vit.

Mitt lilla brudpar, är så himla kul att visa och nu har jag fått röstat på alla tre som bilden någon gillar - tänk att vi har så olika smak - härligt.
Vila gott och krya på din arm... fats en lång arm kan var bra att ha ibland....
/MB

Ulrica sa...

Vilken grymt avslappnad bild.... Me like a lot!

Anonym sa...

Ahh, jag vet hur det känns, du har med medlidande med axel och arm. Bilden är dock hur underbar som helst, så otroligt vackra & charmiga är de dina tjejer!!

Ha en fin måndag/E-L

ps, fönstrena lär inte gå någonstans, så ta hand om armen istället ;)

Karin sa...

Verkligen en skön bild! Känner igen det där med ledarskapet. Vår stora tunga hund brukar få för sig en massa saker på promenader och då gäller det att vara steget före, vilket jag inte alltid är...
Hoppas du kurerar dig fort! / Kram

Camillas Foto sa...

Stackare, hoppas att du inte har alltför ont.
Ha det bra
Kram