tisdag 23 juni 2009

Min tid räcker inte till just nu

Nu drar jag ner på bloggandet lite grann. Vi har haft fullt upp sista tiden med mycket besök och så överfulla arbetsdagar. Jag har inte hunnit besöka era sidor och jag ber om ursäkt för det. Denna veckan är också kvällarna fulltecknade. Jag ska på pub eller restaurang för lite sommarfirande med olika kompisar och kollegor. Perfekt timing när det gäller vädret. Jag återkommer för jag har absolut inte dragit ner på fotandet. Ha en skön vecka!

6 kommentarer:

Lotta 8`) sa...

Ibland får man ta paus från bloggande, speciellt när det är så ljuvligt väder som det är nu! Eller andra trevligheter som att umgås med vänner :) Härliga bilder på det gamla huset, ha det, 8`)

Mimmi sa...

Det 'är ju fullt förståeligt:)nu i dessa bråda tider har man mycket att stå i och att sitta och blogga hör inte till det främsta nu :)
ha det så gott och njut av solen:)
kram

Camillas Foto sa...

Visst är det svårt att hinna med allt, speciellt när det är fint väder och man vill tillbringa tiden utomhus istället för inne framför datorskärmen.
Ha det bra
Kram

Ulrica sa...

Skönt att ta en liten paus... ser fram mot dina bilder. Vi ses lite senare:) Kram.

Anonym sa...

man ska blogga när man har lust,tid och engagemang så du gör helt rätt som trycker på pausknappen ett tag. Hoppas du får många soliga dagar att njuta av!

Maria Berg sa...

Nä det där med att lägga av med fotandet - är svårt det har liksom blivit en drog. Har en skum idé att man skall hinna med till vintern att sortera upp dem...

Gillar dessa två fönster bilder, bra ljus intressant vinkel och levande då det händer lite runt fönsterna framför allt den nedre med björnbärssnår? som växer upp.

Ja hoppa i vattnet, jag har varit och och precis så härligt som det ser ut på bilden du tagit så skönt var det.

Spisen i Trissen är ju bara så läcker tänk att en spis klara sig genom århundrade.
Vem av dom 3 kommer du att titta på i sommar?
/MB