lördag 11 juli 2009

Riktigt shoppat loss idag

Idag har vi varit på Stadsmissionen. Vi har gjort fynd där förut bl a 50-tals bord och byrå till en av sönerna. Idag blev det en liten hallbyrå för 75 kr. Jag mms:ar och sonen svarar KÖP. Handlar jag något till oss själva så är det helt oövertänkt dvs oftast inget vi behöver. Men det är alltid väldigt billigt. Ibland kan jag köpa bara för att någon annan står och väntar på att jag ska lägga tillbaka, udda beteende? Här kommer dagens fynd.

En jättefin stor kudde för 10 kr.

Världens finaste gamla termometer för 20 kr.
Nu kommer de konstiga fynden som egentligen inte alls är min smak. En scarf med marint motiv för 2 kr. Vet absolut inte vad jag ska ha den till, för jag bär aldrig en sån här runt halsen. Det måste varit färgerna som tilltalade mig.

Slutligen två kandelabrar i tenn. Jag tycker inte om tenn men de här var ganska söta och stämpeln säger Svenskt tenn. De var väldigt billiga och dessutom ytterligare nedsatta pga liten skada på den en av ljushållarna.

3 kommentarer:

Ulrica sa...

Vilka fynd... gillar kudden en ljusstakarna lite extra.

Camillas Foto sa...

Åh, vilka fynd! Jag vill också fynda men jag hittar aldrig sådana bra fynd. Tenn är ett av mina favoritmaterial så de där ljusstakarna hade jag använt flitigt.
Hoppas att din semester blir härlig, antar att du åker ner till lilla S några dagar.
Ha det bra
Kram

Vitbalansen - Helena sa...

Men du, vilka fynd :-). Jag kan inte annat än att längta tillbaka till Stadsmissionen i Kalmar! Det är ju ett guldställe. Termometern hade jag också huggit direkt, och ljusstakarna likaså. Tröttnar du på dem kan du garanterat sälja dem dyrt på Tradera. Men scarfen kan jag inte alls tänka mig på dig - där måste du ha drabbats av det där fenomenet du skrev om :-).

Härligt att du har fått semester också nu, visst är det gott att vara ledig? Jag har en vecka kvar nu, och jag njuter för fullt av att göra så lite som möjligt.

Kram från Helena