måndag 20 juli 2009

Turister i vår egen stad

Idag besökte vi slottet precis som riktiga turister. Jag har bara vara där utanför säsong förut. Kön var jättelång och numera är det inträde, hmmm. Men då får barnen leka riddare, se teater och så får man följa med på alla visningar. Jag gick bland annat runt på slottsvallen och fotade tornen ur alla möjliga vinklar. Inomhus är det absolut fotoförbud och det är verkligen synd tycker jag.

4 kommentarer:

Mimmi sa...

vackra bilder på slottet..ja det är synd att man inte får ta kort där inne för det är så vackert:)
och jag ser ni har lite blå himmel också:)
kram

Camillas Foto sa...

Där var vi för en del år sedan och barnen tyckte att det var kul, rolig miljö att fotografera i.
Såg att du har köpt ny kamera, vad blev det för en?
Ha det bra
Kram

Ulrica sa...

Det är alltid intressant att vara turist i sin egen stad... det finns oftast mycket att se.

Tack för din kommentar hos mig och att du gillar mina konsertbilder (de sista ligger uppe nu:))

Än så länge har jag en Canon 30D och det var det ordinära 17-85 objektivet som jag fotade med. Men jag väntar på en Canon 5D Mark II och tre L-objekt :) Så från nästa konsert blir det än läckrare bilder.

Karin sa...

Vi har verkligen också varit just "turister" i vår egen hembygd hittills denna sommar. Det finns ofta så mycket fint nära där man bor, men man blir ju lite hemmablind ibland.
Slott är ju inte helt fel, fina bilder! Jag kan tänka mig att det finns en hel del fint inuti också, synd med kameraförbud (iallafall för oss nyfikna ;-)
Måste också bara passa på att säga att bildligt talat bilden med bakverken är så läcker! Snyggt fotat och frestande till tusen att titta på ;-) / Kram