tisdag 10 november 2009

Besök i mossiga skogen

I helgen tog vi en tur till en av våra fina mossiga skogar. Tyvärr hade vildsvin massakrerat mossmattan, se sista bilden. För visst är det väl vildsvin som gjort det?

5 kommentarer:

Lasseivåmma sa...

Härlig skog, och det är säkert vildsvinen som bökat. Vi har dem inte riktigt i vår skog ännu, men de finns bara några km bort. Tycker att det är lite läskigt med hundarna också.

pudelflicka sa...

Vilka vackra skogsbilder. Vad tråkigt att vildsvinen bökar så.
Kram Hedvig

mimmi sa...

Jag vet inte hur det ser ut i en skog efter att vildsvin har varit där :) men det var en fin skog du visade oss här ..det är så rogivande att ta en tur i skogen tycker jag :)
ha en fin kväll
kram :)

Karin sa...

Fina gröna mossiga skogsbiler! Det sägs att det springer vildsvin i våra skogar också, men jag har aldrig sett något svin. Men det är säkert så det ser ut efter de farit fram. Kanske man skulle ut och spana en tidig morgon...om man vågar. / Kram

AnnaKK sa...

Här börjar vildsvinen bli rena rama ohyran! De bökar i skogen förstås, men minst lika mycket på åkrar och gräsvallar också. Vår lantbrukargranne är INTE glad... Med flera! :-/ En grannes dotter hade varit ute och gått häromdagen, och hux-flux kilade det över en hel skock randiga kultingar på vägen framför henne. Suggan såg hon inte, men antagligen var hon också nånstans i närheten. Spännade - och säkert även lite skrämmande!