lördag 14 november 2009

Nytt

I lördagsLinsen är veckans tema "Nytt". Passar bra in på min shopping idag. Vi åkte förbi Stadsmissionen där vi har gjort lite fynd åt sönerna bl a 50-tals möbler. Precis när jag klev in så "snubblade" jag på en hel tvättkorg med virkade rutor förpackade med gummisnoddar i buntar med tio i varje bunt. Sammanlagt är det 400 rutor och jag undrar vem som har lagt ner allt detta arbete och sen aldrig blivit klar. En massa människor stod och väntade på att jag skulle ställa tillbaka korgen och det påverkade mitt beslut. Sagt och gjort, alltihopa inklusive korgen kostade 200 kronor så jag tyckte det var ett fynd. Men .......
......i botten på korgen låg svarta nystan så att den nya ägaren dvs jag ska kunna virka ihop alla rutorna till en jättepläd, ett överkast eller något annat. Jisses, nu kom jag på en sak. När ska jag få tid och har jag verkligen tålamod?????

Fler bidrag i LördagsLinsen finns här

7 kommentarer:

Niklas exponeringstränar sa...

Vilket fynd. Om inte annat så har du 200 grytlappar att ge bort i present till nära och kära en lång tid framöver :-)
Fortsatt trevlig helg
/Niklas

Pia sa...

Ja, men rutorna är jättefina! Skulle bli en snygg pläd! :)

Anonym sa...

Vilket överkast/pläd det skulle kunna bli, jag fick ett av mormor när jag var liten. Dina rutor påminner om det :)

Ha en fin fortsatt lördagkväll/E-L

Vitbalansen - Helena sa...

Ha ha, som att du inte hade tillräckligt att göra redan! :-) Men fynd är alltid fynd - oavsett vad de för med sig - och sådana MÅSTE man ju bara lägga beslag på.

I dag gjorde Justus och jag en tur norr om Göteborg till fyra loppisar som jag inte har varit på tidigare. På tre av dem kammade jag noll och intet, men på den fjärde blev det bingo. Tur det, när jag nu "offrade" en lördagförmiddag på loppisarna här i Göteborg till förmån för fyra wildcards flera mil härifrån. Men det bästa kom sist: vi avslutade utflykten med att åka längst ut i havsbandet och gå en rejäl runda på granitklipporna + fika uppe på toppen med fri utsikt mot horisonten. Det var helt ljuvligt :-).

Ha en fin söndag!

Kram från Helena

Gärdsmygen sa...

Så söta de där rutorna var!! Men hur stora är de egentligen? Jag tycker de ser väldigt små ut.

CamillasFoto.se sa...

Vilket fynd! Grattis, nu vet du vad du har att göra i höstmörkret.

Nina sa...

Spännande fynd! Lycka till!