fredag 11 juni 2010

Utmaning

Jag har fått en utmaning av Karin som har bloggen Mitt fönster mot skogen. Den innebär att man ska visa den tionde bilden som man la upp i sin blogg.

Ja, vad säger man om denna bild? Den är tagen i en serie på sju bilder från en av alla platser vi brukar åka till, nämligen Sandbergen på Öland. Jag tror att den är tagen i mars för jag ser på Thabas kroppsspråk att det är kallt i vattnet. Bloggen startade jag i april 2008. Jag hade precis köpt ett teleobjektiv och jag knäppte hej vilt. Raka horisonter och kompositionen var inte så viktigt men älsklingsThaba var lika fin som alltid. Nåväl, jag har nog lärt mig lite de sista två åren, eller?

Nu lämnar jag utmaningen vidare till följande bloggvänner;
Genom farmors ögon...

7 kommentarer:

Eva-Lena sa...

Ljuset och färgerna är helt underbara, som jag älskar guldet i hennes päls, vackra Thaba ♥

Tack för utmaningen, ska se vad vi hittar ;)

KRAM

Lasseivomma sa...

Kul utmaning som jag inte kan motstå.
Jag gillar din bild, även om de numera är lite mera sofistikerade. Färgerna är härliga och hunden vacker, vad kan man egentligen göra bättre. Ja lite motlut klarar väl den starka hunden.

Karin Wijk sa...

Är faktiskt roligt att titta tillbaka nu när man varit igång ett tag med fotandet och bloggandet. Fantasiskt fint ljus som får pälsen att glänsa och vyn är det inget fel på heller...och horisonten, äsch detaljer! det är bara charmigt :-) Kul att du antog utmaningen! Trevlig kväll! / Kram

mimmi sa...

Det var en jätte härlig bild du hade tagit där :) så otroligt vackert med solen som är på hunden :D
Hm att hitta min tionde bild kan bli lite knepigt .. jag har nog 10000 bilder och de flesta är på andra hårdiskar.. jag måste lära mig att inte ta 300 bilder på varje foto promenad ;)
kram :D

Anonym sa...

Busiga Thaba är så go. Moster

oumberligating sa...

Verkligen fin stämnings bild och va trevligt horisonten lutar, det gillar jag, då känner jag igen mig!
Ja, inte för att min horisont lutar direkt, men när jag fotar så gör den det ibland!
Fast nu har jag fått något fotogprogram som rättar upp horisonten......skumt.....vetetusan hur det går till, säkert något digitalt! (ler)
ha det bäst!
Kram ifrån Peter!

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Dette var en morsom utfordring å få, gøy å se bakover i arkivet litt :) Pent bilde med nydelig lys og farger i.