fredag 2 juli 2010

Nostalgi - en gammal familjebild

 Hittade det här gamla fotot som är från början av 1990-talet. Kvalitén är verkligen inget vidare men jag minns tillfället som om det var igår. Detta är alltså min familj och från vänster står storebror P som hade feber och inte alls var intresserad av en promenad och det kan man ju förstå. Framför honom står lillebror N som måste ha ärvt sina kläder av brorsorna. Jisses vad stora de är, t o m stövlarna ser stora ut (haha). Lillebror var med på bloggen i veckan, se en dagsfärsk bild här. Sen har vi maken och bredvid honom står mellanbror J som i alla fall verkar vara på gott humör. J och N har sina mönstrade fleecekepsar som de älskade, öronlapparna kunde fällas ner. Med på bilden är vår älskade Mandy som växte upp tillsammans med killarna. Hon hade energi till tusen och hon vallade barnen, ja, hela familjen, under hela sitt liv. Verkligen raka motsatsen jämfört med ridgebacktjejerna.

10 kommentarer:

anemonen sa...

Vad trevligt med nostalgibilder. Sådant får en att minnas. Japp det var ett café som jag iaf kommer att besöka fler gånger. Hur trevligt som helst, och det är så fint på östra sidan också. MÅnga loppisar besökte jag också och gjorde några små fynd. Ha en trevlig helg.

Jah Hollis sa...

En sådan hund har ju min granne. I alla fall en nästan likadan.

Niklas exponeringstränar sa...

Roligt att du bjussar på gamla godingar från familjealbumet. Kul att se. Och ett bra kort var det ju också. Jo visst har vi semesterblogg i år med. Första inlägget är gjort. Semestern börjar NU.
Trevlig sommar
/Niklas
PS kolla in på
http://kronvalls.blogspot.com/

En bild för dagen sa...

Bravo detta föreslog jag igår att vi borde ta fram lite gamla bilder som finns undangömda. De är väl värda att visas även om de inte är digitala.
Hälsningar från Jan

Karin A sa...

Vilken härligt nostaligisk bild. Jag tycker visst att den håller måttet kvalitetsmässigt. Skön känsla! :)

alexandra sa...

Heej!
jag skulle bli jätteglad om du skulle kunna svara på fyra frågor i min blogg. Jag är i stort behov av en ny kamera med vet inte vad jag ska köpa.. skulle vara superschysst om du tog dej 2 minuter och klicka dej in på min blogg och svara på de fråger som jag har ställt.
Tack i förhand, Kram =)

länk till inlägget: http://baraaleksandra.blogg.se/2010/july/jag-strikeskastrike-vill-strikehastr.html

mimmi sa...

Va underbart att ha sådana bilder kvar .. När man tar fram dom kommer det så många minnen tillbaka och ibland ler man lite och ibland kan man bli ledsen ..men minnen är det som vi har så stor glädja av ändå :)
kram :)

maybe*mej sa...

Foton behöver inte alltid vara så perfekta.. Meningen med dem är ju också att spara ett minne. Måste säga att du tar helt underbara bilder. Livet på en pinne bilden är superhärlig i färgerna och ger en annan som mig en skön känsla

pudelflicka sa...

Det är alltid trevligt med gamla fotografier. När man tittar på gamla bilder kommer man i håg så mycket.
Kram Hedvig

Simone sa...

Kul att se unga familjen Storm, speciellt Mandy som jag har hört talas om så mycket!
Kram