torsdag 28 oktober 2010

OK, nu tar jag ett nytt grepp

Jag har hämtat ut min vinst från fototävlingen som arrangerades av Kalmarposten, kolla här. Jag är ingen "gymtjej" men nu ska jag ge det en chans. Eftersom jag har haft hundar under större delen av mitt liv har mitt motionerande bestått av promenader och andra aktiviteter förknippat med hund (sök, spår, agility mm). Jag har säkert gått jorden runt flera varv. Så håll tummarna för att jag kommer igång. 

6 kommentarer:

Torprosen sa...

Det kommer att gå galant, det gäller bara att bestämma sig...säger jag som inte varit på ett gym på väldigt länge...

Ninni sa...

Grattis till vinsten! Det är säkert ett bra komplement till dina hundpromenader. Bara man kommer igång så går det av bara farten...fast det var länge sedan jag upplevde det :)
Trevlig helg!
Kram Ninni

Karin A sa...

Härligt - det blir säkert ett bra komplement till promenader och annat. Ha det gott!

Kram Karin

mimmi sa...

Det är just det .. att komma igång sen går det som en dans ... för det mesta ;)
än en gång grattis till din vinst och det var jätte roligt att du vann något där :)
kram :)

pudelflicka sa...

Grattis till vinsten. Gymnastik är också viktigt och långa promenader med hundarna i naturen är en annan dimention.
Trevlig helg önskar Hedvig

Karin sa...

Klart du ska ge det en chans. Jag är inte heller någon "gymtjej", men jag började gymma för kanske 5-6 år sedan. Jag har försökt träna 1 gång i veckan, men ibland blir det bara 1 gång varannan vecka, men har ändå kunnat hålla det vid liv. Jag har aldrig haft några större problem med rygg och nacke och har verkligen haft glädje av min styrka i vardagen. Då jag var rätt klen i början. Så även fast det kan vara rätt tråkigt faktiskt, så ger det resultat ganske snabbt. Ett tips är att ha bra musik i hörlurarna (för gym musiken kan ibland vara sisådär, iallafall på mitt gym ;-)/ Lycka till! / Kram