måndag 15 november 2010

Jag vill ha snö nu

Är det för tidigt att längta efter snö redan nu? Ja, jag vet, att det låter konstigt men jag är så trött på att gå alla hundpromenader i veckorna i totalt mörker. I flera månader. Suck. Helt plötsligt måste vi hålla oss på trottoarer och cykelvägar, inte en enda avstickare in i skogen. Maken går i skogen ändå för han har så bra mörkerseende, säger han. Tur att vi får komma ut på rejäla rundor på helgerna.

Jag vet ju att vissa vintrar har snön kommit först i februari och legat kvar några dagar men jag önskar att det blir som förra året. Vill ni också ha snö redan nu?


17 kommentarer:

Gattina sa...

Very special !

Karin Wijk sa...

Här har vi ett snötäcke kvar om än det minskar varje dag. Och de senaste dagarna har vi haft riktigt gråmulet snöslaskigt tråkväder, så gärna kallare nu och lite ny färsk snö :-)
Längtar tills det blir lite fin frost, som dina fina bilder!/ Kram

Anonym sa...

Beautiful!!!

Della sa...

Nej jag vill inte ha snö än. Det är så trassligt att cykla då.

Hootin' Anni sa...

The frost makes me feel cold. I'm a wuss when it comes to cold. LOL


My Macro is in a NUT SHELL

A Bit of the Blarney sa...

Oh my how beautiful!!!! They look so fragile and just like priceless jewels! Well done! Cathy

Maaike sa...

beautiful shots!

Camilla Alvén sa...

Nja, både och. Det lyser ju helt klart upp med lite snö men jag tror att jag väntar tills december...

Ha det bra
Kram

Bom sa...

Great details in the crystals. This is a very nice set.

Nicolette sa...

Magical...

David sa...

I like it! Nice camera work!
Happy MM.
David/ Tropical Texana/ Houston

springman sa...

Love the soft focus!

Annelie sa...

Neeeeeej! Jag gillar inte vintern alls, men jag gillar dina bilder förstås! *skratt* Det är väl det enda positiva med snö och vinter, det kan bli vackra bilder!

Liane sa...

För min del så fär snön gärna vänta ett ag till. Hålle rmed om att den kommer att lysa upp tillvaron , det är väldigt mörkt på hundpromenaderna men jag föredrar barmarken. frosten, härliga frostbilder

mimmi sa...

Jätte fina frost bilder från dig här :)
Jag är lite kluven om detta med snö .. tidigare ville jag ha snö men efter förre årets vinter och att det låg kvar så länge in på detta året har gjort mig lite rädd för att få för mycket snö :) men jag håller med om att det blir mycket trevligare ute när det är snö :)

Viola sa...

Stilige bilder, jeg avsner å ta slike rimfrostbilder.. Nei da, det er ikke aldeles for tidlig å savne snøen.. det å savne noe gjør det kjært i seg selv! :) Jeg synes alltid det er så fint når snøen legger seg.. og det snør vakre bomullsaktige store snødotter, som liksom svever i luften, ned mot bakken.. :)

Viola sa...

avsner= savner ;)