lördag 9 augusti 2008

En lisa för själen - Klinten

Klinten var min barndoms badsjö. Sjön ligger ute i skogen, den är djup och vattnet är glasklart.

På min lilla semestertur till hemtrakterna stannade vi där och det var helt magiskt. Skogarna och bergen runt sjön, inte en krusning på vattenytan och helt tyst. Så vackert så att jag skulle kunna sitta på bryggan och lyssna på tystnaden i evighet. Hoppas ni kan känna lugnet? (klicka för full storlek)

4 kommentarer:

Simone sa...

Vilka vina sommarbilder Lis! När det gäller bröllopskorten, svartvit är nog min favorit. Gjorde själv lite bröllopsfotografering i lördags (bland annat), så när du var på Gårdby kafe i söndags var jag vilande på soffan! Vi har det bra i övrigt och ska snart in till Kalmar för stadsfesten.
Njut av den sista veckan.
Kram
Simone

Vitbalansen - Helena sa...

Åh, vad härligt det ser ut! På en av mina favoritskogsrundor söder om Göteborg finns en stor tjärn där det ser ut nästan exakt likadant som på dina bilder. Det är verkligen helt underbart att stå där och bara lyssna på skogens lågmälda ljud. Hoppas att ni hade en fin resa till hemtrakterna!

Ja, visst finns en del av mitt hjärta i Kalmar numera. Aldrig i min vildaste fantasi hade jag kunnat tro att den stan kunde vara så vacker :-).

Ronneby har jag inte varit i i dag. Vi ska till Böda, och innan dess en inoff på Kalmar Brukshundsklubb den 24 augusti. Inoff är ju så himla roligt :-).

Ha en bra start på veckan, du har väl fortfarande semester gissar jag?

Kram från Helena och Justus

Erik sa...

Helt klart surrealistisk bild den där med stenen i vattnet.

Marie Leya sa...

Oj,såg bara av en slump att en av dina etiketter är Ödeshög... Just där är min käre far uppvuxen och jag har tillbringat mängder med tid där hos farmor och farfar. Dock har jag aldrig varit vid just sjön Klinten... men Vissjön (eller vad den hette) har jag minnen från. Borghamn är också ett ställe nästgårds som jag och min bror har skapat lite nya traditioner kring... se mina tidigare inlägg.