onsdag 20 augusti 2008

Tisdagstema

Veckans tisdagstema är metall. Då passar det bra att visa ett av alla våra fynd från skogen. Kunde dock inte ta med det hem. Frågan är hur man bara kan lämna en sån sak. Skogen den stod i var i alla fall väldigt vacker.

5 kommentarer:

Vitbalansen - Helena sa...

Den där sitsen är ju helt underbar. Jag som är uppvuxen på en bondgård modell Ä i Småland kan riktigt känna gunget i sitsen när man sitter på den. Inbyggd stötdämpare, liksom :-).

I natt fick jag ta en liten taxitur till akuten, för jag kunde inte stå på min vänsterfot och så kan man ju inte ha det när man bor själv med en Justus som måste ut. Det visade sig vara en ledinflammation. Nu är värken borta men foten är fortfarande svullen och öm. Hoppas dock innerligt att det onda och ömma försvinner tills på söndag, för jag ser verkligen fram emot inoffen och att ses!

Kram från Helena, och blöta slafsar från juvelen

Sirpa sa...

Ja, när man går i skogen varje dag med hundar kan man göra det mest märkliga fynd... det konstigaste jag sett nån slänga i skogen är nog ett helt utedass! (Dock inte i metall).

jette sa...

gillar hur du vinklat kameran mot metallerna... bra fångat!

Härligheter enligt Erika sa...

Så snyggt, rostiga gamla traktorer...påminner om min farfars gård, där stod sånt och rostade vid en gammal lada! Snygga foton!
Erika

Megera sa...

Synd att en sån fin sak bara får stå och rosta sönder i skogen.

Och visst hittar man de mest konstiga saker i skogen, för jag har hittat en upp och nervänd toalettstol. Men jag misstänker att det är en person som äger skogen här i närheten som slängt den där, för han är lite udda.