lördag 9 maj 2009

Visby

Nu är jag åter på hemmaplan efter några väldigt intensiva dagar i Visby, Och inte hann jag umgås speciellt mycket med min kamera. Det blev två väldigt snabba promenader och när hela staden är som ett stort smörgåsbord för fotointresserade så förstår ni nog att jag mest kände mig stressad. Jag kan verkligen rekommendera ett besök på Gotland och framförallt Visby, vilken fantastiskt vacker och historisk stad det är. Jag hann bara kliva ut från hotellet så fastnade jag i första gathörnet. Vilka vackra gamla byggnader och fasader tillsammans med ringmuren och alla ruiner. Och vilka långa smala gator/gränder, tänk när alla rosor blommar. En liten kort tur gjorde jag tidigt en morgon och då stötte jag på tre andra personer med kameran i högsta hugg. Som sagt, det blev väldigt få bilder för att vara jag. Sista bilden visar presenten som jag köpte till allas vår lilla älskling, Selma.

6 kommentarer:

Eva-Lena sa...

Visst är det en fantastisk plats, räknar veckorna tills det är min tur att återförenas med ön :)

Vilka fina "tossor" till lilla Selma!Underbara! Ha en fortsatt skön helg/E-L

Hero sa...

Så fina bilder från en vacker stad. Jag har aldrig varit på Gotland, men det känns som om jag vill resa dit nu...
Ha en fortsatt trevlig helg!
/Maria

Mia sa...

Jag tycker att du lyckades riktigt bra med att fånga denna underbara stad. Visby/Gotland är en fantastisk plats. De små lurviga tofflorna kommer säkert att bli populära ;o)
// Kram Mia

Mimmi sa...

Välkommen hem igen:)
Ja Gotland är en underbara vacker plats .. jag har varit där och vill gärna tillbaka dit igen
jag tycker när jag gick där så kändes det som man var långt tillbaka i tiden :)
ha det så gott
kram

Ninni sa...

Helt underbara bilder! Nu längtar jag till Gotland också:) Det var alldeles för länge sedan jag var där...Lyckliga Selma som får så fina tossor. Jag förstår att det är lätt att handla till barnbarn...
Må så gott!
Kram Ninni

Karins fotoblogg sa...

Jag har varit på Gotland en gång och jag skulle gärna resa dit igen! Vilka miljöer det finns där! Synd att du inte kunde fota mer och bisst är det tråkigt när man känner sig stressad!
Men fina bilder blev det iallafall!
Kram