onsdag 28 oktober 2009

Min tid räcker inte till just nu

Nya jobbet och en fotokurs med olika fotouppdrag gör att det känns som om jag aldrig hinner ut med min kamera för att "bara fota" längre. Dagarna är korta och det är mörkt när jag går hemifrån och det är lika mörkt när jag kommer hem. Jag har dessutom gått med i en fotoklubb och jag var på det första medlemsmötet i måndags kväll. Jättekul med både kursen och klubben och jag hoppas att det kan utveckla mig.
Jag fortsätter bloggen men det kommer nog att bli mer sporadiska uppdateringar ett tag framöver.

11 kommentarer:

mimmi sa...

Det låter verkligen som du har mycket att stå i nu :)
Man får ta den tid som finns .. man kan inte göra mer än det:)

ha det så gott nu
kram :)

Ninni sa...

Åh vad jag känner igen mig...jag som varit så bortskämd med att ha tid att fotografera på dagtid. Nu blir det inget alls utom på helgerna ocm jag då har tid.
Men bloggvärlden finns ju kvar. Man måste välja att göra det som är viktigast för stunden. Fotokurs låter ju onekligen roligt.
Vi ses när du ha tid!
Kram Ninni

Marie♥ sa...

Men så skönt det ser ut där i soffan !
Och nu när jag kom in hit till dig så kom jag på att Ninni hade jag tappat bort när layouten försvann...vad bra att hon blev hittad igen här hos dig..

Kram från mig !

Camillas Foto sa...

Okej, jag fortsätter att kika in då och då, vill inte missa något.
Ha det bra
Kram

Qatesha sa...

Får man fråga vilken fotoklubb? Jag är nämligen på jakt efter en ny. Möjligen någonstans i Skåne? Är medlem i en nu som jag inte tycker är så inspirerande...

Lilito sa...

So cuteee :)
Thanks for sharing :)

Maria i Sennan sa...

Fotokurs...va skoj...du kan väl dela med dej ibland om vad du lär dej...vi finns ju här..
Maria

Anette sa...

Vad roligt Lis. Fullt upp och en massa spännade saker, men inte får du lämna din blogg...........nej, det kan vi inte godkänna!! Men ibland måste man ju prioritera lita förstås.....ha det så gott. Kram Anette

Mats Andersson sa...

Lycka till med kursen.
- din hund verkar inte bry sig. :-)

/Mats

Mia sa...

Låter härligt med fotokurs.
Ha det gott!
// Kram...

Hero sa...

Ja, ibland blir det mycket och svårt att hinna med. Men det låter roligt med fotokurs och fotoklubb. tänkte börja en kurs u i höst, men den blev uppskjuten och sen har jag jobbat så himla mycket att jag inte hunnit med.
trevlig helg!kram maria