torsdag 1 oktober 2009

Tillbakablick

Helena med Bildbloggerian som även håller i Fototriss på söndagarna har startat tillbakablick och nu är det dags för oktober - men det ska vara oktober förra året. Man ska välja en bild ur arkivet som man inte visat förut. Haka på vet ja!Jag väljer en bild från slutet av oktober förra året när vi var i Schweiz för att hälsa på min lillebror som bor där tillsammans med sin familj. Här är vi på väg till Engelberg. Vi satt i bilen och bara gapade över de vackra vyerna. Då visste vi inte att vi med hjälp av fyra kabinbanor skulle upp på en alptopp som var 3 000 m hög. Så fantastiskt vackert. Fler bilder från semesterturen finns här.

4 kommentarer:

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Åh, alperna är så häftiga! Jag som inte är någon skidfantast skulle hellre åka till någon alptopp sommartid och fotografera, istället för en skidresa på vintern :)

Ragnvi sa...

Morning o tack för dina goa rader hos mig!
Hisnande vacker vy! Och dina slottsbilder...så vackra!
Hi, hi...Bella med örat ligger inte i lä hon heller! Men sötast är ju Sötast!
Kramen!
Ragnvi

Anette sa...

Åååhhhhhh, vad det är fint. Vi har varit i Engelberg (såklart *ler*). Med alla fyra barnen! Där finns (eller fanns) en jättefin lekpark i äventyrsstil. Man kunde bl.a åka flotte. Den pratar de om än! /Anette

Karolina sa...

Alperna är häftiga och hissnande!