måndag 21 december 2009

Första snöjulen sen 1995

Ja, vi har inte haft snö någon jul sedan 1995, det sa dom på radion idag. Och i morse var det minus 13 grader och det är väldigt kallt för att vara i våra trakter. Undrar just om jag har varit en isbjörn i ett tidigare liv? För jag njuter.

17 kommentarer:

mimmi sa...

Ja du är inte ensam om att njuta nu :) Det är så vackert ute och så underbart att få se detta vackra vita landskap:) hoppas att det håller isig så man får en vit fin jul :)
ha en fin kväll
kram :)

ormbunke sa...

Så vackra snöbilder. Men det är i kallaste laget för att fota. Fingrarna blir som is.Vi får tydligen mer snö i morron så då kanske det ligger kvar på träden.Ikväll har 10-11 minusgr. Njuter trots kylan. Ha de gott. Anita

Marie ♥ sa...

Ja men visst är det vacker, underbart och härligt när det blir lite som det "ska" för en gång skull!

Och vilka härliga snöbilder, ...Ha det gott Kram från Marie :)

Lasseivåmma sa...

Härligt med sådana vinterbilder. Senaste åren har jag ogillat vinter, men i år går jag åt andra hållet och gillar mer och mer, tack vare kameran. Vad gör lite kyla när man får så bra bilder.

Eva-Lena Sjösteen sa...

Jag njuter också, älskar det helt enkelt :)Minns faktiskt -95 riktig snöstorm och massor av snö, bodde i ett gammalt hus där vedspisen var min hjälte :)

Härliga vinterbilder du bjuder på/E-L

mimmi sa...

Hej igen :)
Jag hade några Domherre hos mig förre vintern .. jag hoppas de kommer denna vinter också..de kom väldigt sen sist men man kan ju alltid hoppas :)
kram

Hero sa...

ja, det är otroligt att det blir en vit jul härnere hos oss. Vår första här med snö:)det är verkligen vackert med all snön. Jag gillar det! /kram maria

Liane sa...

Vilka vackra vinterbilder, jo visst hoppas man på att vi ska få njuta av en vit jul i år det var ett tag sen =).

Simone sa...

Vilka fina vinterbilder Lis!
God jul!
Kram

Simone sa...

Hej igen Lis!
Ja, stackars Lilly. Det var ju hemskt! Vi bor inte så långt ifrån sjukhuset så vi var där inom 5 minuter. Men nu är hon som sagt sig själv igen, glad och nöjd som du säger! Vi SKA faktiskt äta svensk julmat på julafton! Fast jag hoppar nog över sillen.
Ha en härlig jul!
Kramar
Simone

Camillas Foto sa...

Jag njuter också, det är så fantastiskt!
Ha det bra
Kram

Della sa...

Är det så länge sedan det var julsnö? Oj.

Ninni sa...

Visst är det vackert! Fast det vore nog bättre för mig att bo i dina trakter :)...jag är absolut ingen älskare av snö och kyla.
Hoppas att du får behålla snön över jul åtminstone!
Önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År!
Kram NInni

Niklas exponeringstränar sa...

Hmmm...jag är kluven till vintern. Det är vackert, snön gör det ljusare...men alla kläder, försenade bussar, bilar som inte går att komma in i pga is gör mig mindre glad.
Men nu är det julledigt. Inte dumt.
Passar på att önska dig en riktigt god jul.
/Niklas

Karin A sa...

Så otroligt fina bilder! Jag njuter verkligen av att det är snö den här vintern. Hoppas du får en riktigt fin jul!

Kram Karin

Gärdsmygen sa...

Jo vackert är det. Jag är ingen vinterälskare jag och dessutom regnar det hos oss idag. All snö till ingen nytta. Hur som helst så är dina foton ursnygga!!

Karin sa...

Jättefina bilder. Sol på snö är inte dumt alls./ Kram