måndag 7 december 2009

Hektisk skånehelg

Vi har varit en snabbtur till Malmö för att hjälpa yngste sonen att flytta. Jisses, vilken träningsvärk man får av att springa i trappor. Jag fick också chansen att träffa min lilla älsklingstjej. Nu går hon omkring och bubblar och tjattrar hela tiden. Hann inte fota speciellt mycket men men några blev det allt.Sedan en vecka tillbaka har jag blivit brunett, lite väl mörkt för min smak.

4 kommentarer:

mimmi sa...

Så himla mysig det såg ut på en sista bilden :)
och vilken liten underbar tjej det ser ut att vara :)
kram

Camillas Foto sa...

Vad söta ni är tillsammans!

Det kan ha varit "min" pilallé du såg, mellan Gårdstånga och Lund kan man skymta den när man far förbi på E22:an.

Ha det bra
Kram

Helena och Juvelen sa...

Härliga bilder på lilltjejen! :-) Men jösses, vad ni får kånka på sönernas grejer. Har ni hållit räkningen på hur många gånger Flyttfirma Storm & Co har ryckt ut? :-)

Vilka snälla ord du skrev i gästboken om Kandy-bilderna - jag blev stolt som en tupp. Nu har jag fyllt på med studiobilder på Justus också. Det var MYCKET svårare att både regissera hunden OCH fotografera när hunden har så litet utrymme som 1,5 x 1,5 meter att röra sig på... Men bilder blev det i alla fall :-).

Ha en bra fortsättning på veckan!

Kram från Helena

Eva-Lena Sjösteen sa...

Vilka mysiga bilder och ni är jättefina ihop :) Jag tycker att du blev jättefin i din nya look och det tog tid för mig att vänja mig också :)

Ha det bra/E-L