tisdag 26 januari 2010

Behövde bara en liten solglimt idag

Och det fick blir i form av den här lilla blomman. Bilden är tagen i början av mars förra året och det är ju inte så långt till mars eller hur?

8 kommentarer:

Anette sa...

Fast det känns väldigt långt........undrar om all snö är borta i mars?
Men när den än kommer så är den välkommen, solen - både i riktig form eller i blomform. /Anette

Eva-Lena Sjösteen sa...

Hoppas hoppas att jag får se Tussilago i böjan på mars, men tittar jag ut genom fönstret har svårt att tro det. Så himla mycket snö och mer ska det komma i morgon, tja, mirakel har ju hänt förr :)

Ha en fin Tisdag och kram till tjejerna/E-L

Liane sa...

Med mer snö i intågande så känns det väldig tlångt bort med tussilagon men förhoppningsvis så kan vi skymta tussilagon i mars vi brukar ju inte ha så himla kallt i trakten men inte så här kallt heller *ss*. ha en fortsatt bra tisdag.

Anette sa...

Jo, vi har pratat om en lillasyster till Ester. Men man är lite kluven......visst vore det kul och så roligt de kunde ha ihop, men samtidigt inser man ju att det blir dubbla kostnader och extremt trång i soffan ;-))
Fast det föddes 11 svart terrier valpar innan jul och av dom är sex stycken kvar och nu kom det 10 st nya.......det kanske blir rea :-)
Det är nog inte helt lätt att "bli av" med dom, för rasen är ju inte så känd. Maken tycker vi ska åka ned och hälsa på valparna, men det tycker inte jag.......då vet man aldrig hur det kan sluta! /Anette

Camillas Foto sa...

Nä, det är nog inte så långt dit, tror att vi överlever...
Kul skolbild du visar!
Ha det bra
Kram

Bilder ur livet sa...

Längtar efter våren!

Nattsyrran sa...

Oj, nu höll jag på att sätta kvällskaffet i halsen... Tänkte direkt jag såg bilden att var 17 har dom sån tur att tussilagon har kommit.... Lääängtan är stor med andra ord!

Ragnvi sa...

Jisses...även jag trodde att du redan nu hittat lilla solen! Men än är det nog långt kvar...så säger man alltid och vips så är man där?!
Har läst o kikat ikapp hos dig och njuuuuutit!
Kramen!
Ragnvi