onsdag 3 februari 2010

Trevlig helg redan nu

Det känns som jag aldrig får tid att testa nya objektivet. Idag provade jag lite snabbt med stativ men ljuset kommer fortfarande bara från taklampan. Jag är så sugen på att fota med lite dagsljus men det får bli en annan gång. Mina arbetsdagar är extremt långa just nu men i morgon reser jag bort några dagar och det ska bli kul. Så jag önskar er en fortsatt bra vecka och en trevlig helg. Nu ska jag fortsätta jobba en stund.

9 kommentarer:

Eva-Lena Sjösteen sa...

Trots belysningen blev det en jättehärlig bild, förstår att det kliar i fingrarna att få använda det i dagsljus :) Önskar dig några härliga "lediga" dagar och en skön helg! Kram E-L

Karin A sa...

Jag förstår att du är sugen på det. :) Vad skönt att åka bort ett tag och vara ledig, inte minst när det är mycket på jobbet. Ha det gott och trevlig helg!

Kram Karin

Kerstin sa...

Grattis till det nya objektivet. Ska bli spännande att se vad det blir för bilder med det. Hoppas att det blir bra väder så du kan testa det ute. :)
Ha en fin helg.

Ninja sa...

Tack för titten! Älskar tulpaner.....
Friesern är inte min men jag "lånar" honom tre dagar i veckan, fast han är fin för det, en riktig gentleman :)

Anette sa...

Vacker bild! Ha en trevlig helg du också. Nästa helg ska vi titta på valpar........man vet aldrig hur det slutar;-) /Anette

Mia sa...

Kul med nytt objektiv. Hoppas få se många fina bilder snart... ;o) Kram...

Nattsyrran sa...

En mycket vacker bild med varma nyanser i=)

Karins fotoblogg sa...

Fina tulpaner! Jag förstår att du är sugen på att testa objektivet! Men du, ett stativ kanske kan hjälpa till att få testa objektivet?

Kram

Anonym sa...

vad jag letade efter, tack