tisdag 9 februari 2010

Tyck gärna till

Jag tränar med mitt nya objektiv och jag vill gärna ha konstruktiv kritik. Det är väldigt roligt men det tar sin tid. Här är det en vitlök som blir synad från topp till tå.

6 kommentarer:

mimmi sa...

Jag kan inte ge dig någon kritik .. för jösses så bra fotat :) bra djup .. bra skärpa .. ja allt är ju bra på dessa bilder ..tycker jag i alla fall :)

ormbunke sa...

Det är tur att man kan testa och ta många bilder numera. Annat vardet på den analoga tiden. Bra bilder alla men med ett särskilt plus till de två sista.Möjligen hade de första bilderna höjt sig om lagt lite mer ljus där skärpan finns.Jag är nog inte den som kan ge kritik men det var det jag fastnade för. Ha de gott och fortsätt testa. Jag håller på jämt.Anita

Maria i Sennan sa...

Jag ska ingenting säga..som ingenting kan..men får jag föreslå lite mer ljus..precis som Anita skriver..hon kan hon..Maria

Karin sa...

Inte heller mycket att kommentera, riktigt bra bilder! Jag gillar ju bilder med kontraster och skuggor, så de tre första bilderna fastnar jag lite extra för.
/ Kram

Camillas Foto sa...

Jag ser att du har kul, vänta bara tills våren kommer då kommer du att ligga platt på magen och fotografera vitsippor.

Det enda konstruktiva som jag kan komma på är att tänka på bakgrunden så att den också är snygg.

Ha det bra
Kram

Karin A sa...

Bra färger och fin skärpa. Du har verkligen lyckats bra! När det gäller att fota med makro håller jag med Camilla om bakgrunden. Därtill är det otroligt viktigt att skärpan sitter exakt där man vill att den ska sitta...då skärpedjupet är så kort. :)

Ser fram emot fler bilder!