söndag 18 april 2010

Fototriss - metall

Veckans tema i fototriss är metall. Jag letar fram ett loppisfynd som jag är osäker på om det var ett fynd. Jag är inte speciellt förtjust i den här metallen, som jag tror alla känner igen, men jag tyckte ändå att de var ganska små och söta tillsammans. När jag vände och såg stämpeln så bestämde jag mig för att........jag tar dom. Kanske mer för att flera personer stod och väntade på att jag skulle ställa tillbaka dem. Är det någon som känner igen sig? Jag minns inte priset men det var under 100 kronor. Nu kommer min fråga. Var det ett fynd?


14 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

MMmmm var det ett fynd..om du tycker om dem...då är det ett fynd..jag tycker man ska tycka om sina saker..annars kan det kvitta för mig...värdet..om det är stort och man inte är glad i saken..då tycker jag man ska sälja..kanske ska du besöka Antikrundan när dom ilar förbi dina trakter..:)

Coola bilder..dom gör sig bra på bild du..så är det verkligen...

Monica o Jacob sa...

Tycker dom är snygga, gillar du dom är det ett fynd helt
klart;-)
Ha en skön söndag;-)

Marie-Louise sa...

dom var fina, om det var ett fynd eller ej kan jag inte uttala mig om. Jag håller med förgående talare. Snygg triss. ha en trevlig söndag

Helena sa...

Snyggg och rofylld triss, och ett fynd är det alltid när man känner sig nöjd med köpet och du har ju dessutom snuvat några andra på dessa ljusstakar som säkert önskade att dom varit före dig så helt klart är det ett FYND hi hi hi

Lasseivåmma sa...

Bildmässigt ett fynd, eller hur. Värdemässigt får du väl gå till antikrundan och undra. Normalt är det svårt att göra fynd på loppis, rent ekonomiskt alltså, eftersom säljarna för det mesta vet mera än köparna.

Annelie sa...

Hahaha, visst känner man igen sig. Hm, det är fler som vill lägga vantarna på de här, ser de något som jag inte ser, vet de något om de här som jag inte vet?
Fina är dom i alla fall och vackra bilder blev det ju! Så då blev det ju ett fynd, eller hur?

Lena/isis sa...

Jätte söta, tycker jag. Lena/isis

Wildhearts sa...

Jag kan inte uttala mig om det ekonomiska fyndet, men jag tycker de var jättefina och jag hade sett det som ett fynd om det var jag som hade köpt dem!

Hero sa...

Nog känns det där igen! jag var i Ronneby idag på loppis. Och visst bevakar folk varandra. Jag köpte en vas från 50-talet som jag minns från min barndom. fin tycker jag så för mig blir den ett fynd.
Och dina ljusstakar är fina tycker jag. Och med stämpeln är de kanske ett fynd i en vidare bemärkelse. Vem vet? Ha en bra vecka/kram Maria

Veronica sa...

Men så fina och vilken härlig vårkänsla jag fick av dina bilder!!! =)

AnnCathrine sa...

Fina bilder på fina ljusstakar!
Kan inte heller uttala mig om det är ett fynd eller inte. Det viktigaste tycker jag, är att man själv gillar dom.

BP sa...

Det var absolut ett fynd... varken du gillar staken eller inte. Å tenn är ju så 70-tal, egentligen - men jag tycker materialet är väldigt dekorativ även idag.

Jah Hollis sa...

Dom ser väldigt fina ut tycker jag. Och varumärket borgar väl för kvalitet.
Och ja, man kan undra varför det är så svårt att sikta när man ska slänga saker i återvinningen. :-)

Lena Rollmar Kårén sa...

Vackert, stiligt! Grattis!