söndag 25 april 2010

Finaste J

Tack för era kommentarer och "lycka till på resan". Nu är jag hemma igen och det känns skönt. Det har varit fullt schema med först jobb och så släktkalaset i lördags. Jag har många syskon så när alla syskon med barn och barnbarn strålade samman blev vi 35 personer. Och så min mamma förstås som fyllde jämt och var huvudpersonen. 

Jag har fotat en del men bara tittat i genom några porträttbilder på sönerna än så länge. Det här är mellansonen som jag har umgåtts med både i Stockholm och under helgen. Så härligt!

Jag tittar in hos er när jag vilat ut, gäääsp.

9 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Låter både mysigt och ansträngande på samma gång, antar att ni inte träffas så ofta så ni hade säkert mycket att "ta igen".
Fint porträtt av sonen
Ha det bra
Kram

mimmi sa...

Ja man behöver vila ut efter att ha varit borta några dager .. man vill hinna med så mycket man kan under den korta tiden man är där ju :)

Karin sa...

Låter härligt! Vilket fint porträtt...ljuset som snuddar i ansiktet ger extra liv i bilden och jättesnyggt i s/v. / God natt!

Vitbalansen - Helena sa...

Det låter som en både jobbig och trevlig resa. Och nu börjar en ny vecka - hoppas bara att du inte är helt färdig. Kanonfin bild på J!

Jag köpte en ny kamera i torsdags, och efter lite krångel med öppnandet av raw-bilderna från den i Photoshop Elements har jag nu kunnat testa kameran lite. Det ser lovande ut :-).

Du undrade om jag har några hundutställningar på gång? Nix, inga. Jag har bestämt mig för att för första gången på 15 somrar hoppa över hela rasket. Jag känner inte för att hålla på med det i år, så nu tar Juvelen och jag paus från det.

Ha en bra vecka!

Kram från Helena

Niklas exponeringstränar sa...

Trevlig porträtt. Bra med svart/vitt och att det är tajt beskuret. Fint med blänket i ögat och skärpan på rätta stället. Kanske bilden vunnit på att ljusas upp lite !?
Vad fotade du med för objektiv?
/Niklas

Annelie sa...

Välkommen hem igen. Visst är det svårt att hinna med att blogga ibland, man blir både nyfiken och lite frustrerad över att inte hinna med att se sig omkring i bloggvärlden....
Men det låter som om du haft det bra, vad skönt att få umgås lite med nära och kära! Han är fin din son, och porträttet är bra som det är tycker jag!
Inget krångel med resan hoppas jag?

Karin A sa...

Välkommen tillbaka! :) Låter som en intensiv men trevlig resa. Snyggt portätt, fint ljus och bra skärpa. Gillar också att du gått "nära". Ha en bra start på den här veckan...

Kram från Karin

Karins fotoblogg sa...

Snyggt! Gillar att han ser så naturlig ut! Fint blänk i ögat.

ha en bra dag, kram!

annette sa...

Välkommen hem igen, måste vara väldigt trevligt med en stor släkt som man kan fira och umgås med emellanåt, kanske inte blir så ofta som Ni har möjlighet att ses alla men desto trevligare när det sker kan jag tänka mej.
Väldigt fint porträtt på Din son, ser så avslappnad och naturlig ut!

Ha det så bra!

annette