söndag 25 januari 2009

Finaste rr-tjejerna

Idag har vi varit på........Öland. Är någon förvånad? Vi var till Sandbyborg på östra sidan och nu har det helt plötsligt dykt upp människor på stränderna. Dock inte badsugna utan fågelskådare. De står och sitter överallt med sina stora kikare och de verkar inte vilja bli störda.

Jag försökte i alla fall få våra hundar att posera och det är inte lätt. Tyckte den här bilden var rolig för Thaba har lagt av för länge sedan. Hon sitter där och blänger medan Bella står kvar så tålmodigt. Finaste guldtjejerna som till våren fyller nio resp fem år.

7 kommentarer:

Eva-Lena sa...

Jättevacker bild på dina tjejer och minen på Thaba är obetalbar :)
Ha´de fint/E-L

Veckans Modellbilder sa...

Klickade mig hit från Camillas Foto. Jättefin blogg du har. Visst är Öland härligt.... men bara på sommaren(;o)
Mvh S-O

Anonym sa...

Att få min hund att ställa upp sig fint är omöjligt - men att fånga henne sovandes är lätt :)

Camillas Foto sa...

De där fågelskådarna stöter man på överallt, de kommer dragandes på sina stora tubkikare och stativ när jag cyklar runt och fotograferar.
Ha det bra
Camilla

Karin sa...

Har sett ditt bloggnamn svischa förbi på olika ställen som triss m.m. Tänkte jag måste titta in. Fastnade vid de fina "tjejerna". Duktiga att posera. Fin bakgrund också. Blir nog fler besök här! :-)
/ Karin

Vitbalansen - Helena sa...

Som vanligt blir jag helt sjuk av Ölandslängtan när jag ser dina bilder... Härlig bild på tjejerna - jag vet hur det är att stå där med kameran i sådana lägen :-).

Kram från Helena och Juvelen (inte på väg till Mariannelund än, men snart)

Mors Deka sa...

Dina hundar är jättevackra. KRAMEN!