lördag 31 januari 2009

Månadsbild

Camilla som har fotobloggen Camillas foto bjuder in till Månadsbilden. Meningen är man ska lägga upp en bild på samma motiv en gång i månaden. Mer information finns hos Camilla.

Jaha, va kul tänkte jag. Men det har inte varit helt enkelt att välja motiv. Jag har velat fram och tillbaka för det ska helst vara nära, lite natur så man ser årstidernas skiftningar och så vill man ju att det ska vara "unikt". Eftersom jag kom med tåget från Malmö nu på eftermiddagen tog jag vägen direkt från stationen till mina utvalda platser. Mitt slutgiltiga val blev Kalmar slott (var det så "unikt" egentligen?) Dagens bild blev ju i alla fall ganska januarilik, till och med lite snö. Så får vi se hur det ser ut resten av året.

14 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Jamen det var ju ett bra val!
Det ska bli spännande att följa, undrar om man ser något av slottet i juli månad? Kul att du fick med lite snö i januaribilden, det fick inte jag.
Kram
Camilla

Karins fotoblogg sa...

Jag tror att den här bilden kommer bli super. Snygg bakgrund!

Karin A sa...

Underbar vy! Vackert slott, funderar precis som Camilla om det kommer synas mycket under sommaren. Ser framför mig en vacker lövmatta under hösten!? :) Trevlig fortsättning på helgen! Kram Karin

anna of sweden sa...

Ett väldigt bra val tycker jag. Visst var det svårt att bestämma sig. Jag hade också vissa kval.

Della sa...

Visst var det svårt att välja plats. Men ditt val verkar jättebra. Här kan vi nog få se stora skiftningar under året. Ska bli kul.

Karin sa...

Det ska bli jättespännande att följa. Aldrig fel med ett rejält slott i bakgrunden. / Trevlig helg!

Ninni sa...

Ett jättebra val, där kan man säkert få se växlingarna mellan årstiderna.
Vilken liten sötnos hon är, barnbarnet...Förstår att du vill dit och titta.
Trevlig helg!

Petra C sa...

Fin bild. Jag lyckades också få med lite snö på min bild.

Pia sa...

Ah, välkänd vy :) Kul!

Caroline sa...

Vilket bra val av månadsbild, och kul att du fick med slottet i bilden!

/Caroline

Matilda sa...

Så vacker bild, det kommer definitivt bli roligt att följa slottet nu ett år.

Lycka till! /Matilda

Nettan sa...

Det ska bli kul att följa din månadsbild.
Ha en skön söndag// Nettan

elena cn sa...

Jag velade fram och tillbaka jag också! Tänkte precis som du att lite natur måste med så att årstiderna syns ordentligt. Jag ser fram emot sommarmånaderna när slottet förmodligen är helt gömt i grönskan.

Erik "Semlan" sa...

Flera har kommenterat vad jag tänkte när jag såg fotot. Det slottet lär försvinna rätt mycket bland trädens grönska ;-) Men blir skoj att följa under året. Har själv bara varit där mitt i sommaren. Fint slott! Rolig Medeltidsstad där bakom, inte bara ungarna som gillade det besöket :-)