tisdag 20 januari 2009

Jag antar utmaningen

Jag antar utmaningen från Eva-Lena på Kimaneros fotoblogg. Man ska visa den fjärde bilden i den fjärde mappen i sitt bildarkiv. Så här blev det hos mig. Jag är inte förvånad över att det är en hundbild för om jag går tillbaka i mitt arkiv så är säkert 80 % av alla bilder på hundar.

Bilden visar den absolut gladaste ridgebacken i den här delen av landet nämligen Thaba. I samma mapp hittade jag fler bilder på hundarna, förstås. En visar vad det är som gör Thaba så glad och uppspelt.......riktigt ridgebackröj med favoritBella. Sista bilden visar att hon kan lugna ner sig och bara vara fin. Ja, det blev en hyllning till Thabisen.

4 kommentarer:

Veronica sa...

Dina hundar är såååå fina.

Jag riktigt längtar tills jag också kan skaffa en ridgeback!
Tack för dina fina kort :)

Kram

Camillas Foto sa...

Gillar den sista bilden mest, jag är livrädd för stora hundar och speciellt när de har munnen öppen. Den sista bilden kan jag titta på i lugn och ro utan att få rysningar.
Ha det bra
Camilla

Eva-Lena sa...

Underbara bilder på dina vackra lejontjejer, en fröjd för ögat att titta på och om jag är förvånad över vad som dolde sig bakom lucka nr 4? Nej, inte ett dugg:) Ha´de jätte gott! Nu kan du även läsa om mitt senaste dilemma på bloggen ;)/E-L

Veronica sa...

Vad kul, du är oxå med! Lite pirrigt var det men det verkar ha slutat gott för alla jag sett =)