onsdag 18 februari 2009

Sur på SJ mm

Jag brukar inte klaga men nu tillåter jag mig det. Har jobbat i Växjö idag och jag reste dit med tåg. Ingen värme i vagnen på vägen dit så 1,5 timme i ca 10 grader = är ingen känsel i nästipp, händer och fötter. På hemresan försvann strömmen så tåget stod still mitt ute i ingenstans i ca 45 minuter, som kändes som en evighet. Nåväl, jag överlevde och nu är jag upptinad och på bra humör igen.

Här kommer några bilder från helgen som visar fågelaktiviteten runt slottet. Som en sann djurvän hade den lilla måsen gärna fått följa med hem, den såg så ensam ut. Tips, klicka på den sista bilden så ser ni ett "svart band" av viggar som ligger ute i sundet (lite suddig bild men ändå).

5 kommentarer:

Mors Deka sa...

Som boende i en liten fiskeby är måsar för mig/oss enbart flygande råttor, men den lille stackaren ser ju riktigt ensam ut. Jag är benägen att mjukna till lite.
Bilden på gräsänderna är underbar. Vilka vackra färger du fått till.
KRAMEN!

Veronica sa...

Väldigt vackra bilder :) Otur du hade på tågresan, kan förstå att du ville skriva av dig!

Kram

Ninni sa...

Underbara bilder! Men vilken mängd viggar!! Och den lilla stackars måsen...så söt!
Det är hemskt att sitta och frysa, kunde de inte ha bjudit på lite varmt kaffe på vägen om det nu var fel på värmen;)
Må så gott!

Karin sa...

Inget roligt att frysa, förstår precis (en som ofta är frusen). Vilka fina bilder. Fina skiftningar i vigg-bilden. Har kollat lite på dina tidigare bilder och blir lite avundsjuk på dig som verkar bo nära havet. Du är ju så duktig och fota också!
/ Kram fr. Karin

Camillas Foto sa...

Jobbig tågresa, själv är jag frusen av mig och har svårt för att få upp värmen igen efter att jag har blivit kall. Hoppas att du har tinat upp ordentligt nu annars får du ta ett varmt bad.
Kram
Camilla