måndag 23 februari 2009

Zumelis Ethaba, Thaba, i egen hög person

Kände att jag ville förklara mitt bidrag till dagens Utan ord, se inlägg nedan. Det lilla valpgänget i soffan är Thaba tillsammans med sina kullsyskon. Jag vet inte riktigt hur uppfödaren hade burit sig åt när han fick hela gänget att sitta still. Nedan kan ni se vilken av godbitarna som är just vår lilla älskling.Eftersom Thaba fyller hela 5 år om några dagar så grattar vi henne genom att visa en bild på henne som vuxen. Finaste, vackraste Thaba! Hon är en glad, uppmärksam, glad, busig och väldigt glad ridgeback.

3 kommentarer:

Jenny sa...

I mitt hundägandes ungdom så träffade jag på två olika ägare till två mycket speciella hundar som satte sina spår i hjärtat. Celsior (stavning?) och Hector. Vi hade mycket trevligt i hop då vi träffades på promenaderna och naturligvis var de av den mycket speciella rasen Rhodesian Ridgeback.

Eva-Lena sa...

Underbar bild och en eloge till uppfödaren, som lyckades med bedriften att knäppa den :) Och du vet vad jag tycker om din lejontjejer, helt underbara!!
Ha´de fint/E-L

Vitbalansen - Helena sa...

Grattis till världens finaste och härligaste Thaba som snart fyller fem år! Juvelen hälsar att han bra gärna skulle vilja ta ett race med henne igen :-).

Kram från Helena