fredag 28 augusti 2009

Fredagsfärger - cerise och röd

Fredagsfärgerna är cerise och röd. Inte så lätt kombination men jag hade en bild i arkivet. I och för sig kanske mer rosa än cerise, men det får duga. Jag visar sommar/semesteruniform för många, äger dock inga själv. Fler bidrag finns här. Ha en skön helg!

14 kommentarer:

Marie Höglund sa...

Älskad eller hatad, hur som helst är "dina" Foppa tofflor perfekta för veckans FF: Ha en bra helg.

Anonym sa...

*skratt* även om jag tycker att "foppa" inte tillhör det hippaste i skoväg, så måste jag säga att dom är hiskligt sköna. Blev ägare till ett par färggranna i somras och mina fötter gillar att bära dom här hemma :)

Din bild är på pricken rätt på temat!

Ha en riktigt fin helg/E-L

Elin sa...

Vilken perfekt bild. Mina foppatofflor är trista bruna.

Lasseivomma sa...

Kul bild på gräsligt fula skor.

Jah Hollis sa...

Fin bild på ett av vår tids stora modefenomen. Undrar om det som går hem i folklagren alltid måste vara lite fult också?
Hoppas du får en bra helg med fint väder här i Malmö (jag kan tyvärr inte garantera solsken). Själv åker jag till Höör och äter kräftor.

Susanna sa...

Hihihi, bra tolkning! Och jag tycker de är mer cerisa än rosa.

Vädret ser inte ut till att bli bra här i Malmö, tyvärr, just nu regnar det :-(, men hoppas det vänder och om inte, att du får en bra vistelse iallafall :-)

Margareta-Fotomix sa...

Där ser man vad Foppa tofflor är bra till mycket. Helt perfekt till den svåra färgkombinationen. Läs gärna lite längre ner på min blogg. /Margareta

Margareta-Fotomix sa...

Där ser man vad Foppa tofflor är bra till mycket. Helt perfekt till den svåra färgkombinationen. Läs gärna lite längre ner på min blogg. /Margareta

Anette sa...

Ja, de passade ju bra med tofflorna! Men fy vad dom är fula.......Jag har inga heller, har provat men tycker inte dom är bekväma ens......
Ha det så fint med lilla älsklingen i helgen! Kram Anette

Famos/Menageriet sa...

Perfekt!
Själv har jag bara vanliga mjuka svarta träskor. Visserligen skull jag önska några lufthål ibland, men inge praktiskt när man ska ut med vovvarna i regnet. Hi Hi!
Ha en fin helg!

Camillas Foto sa...

Där fick du till det med färgerna!
Jag har ett par som jag använder i trädgården, mjuka och sköna att tassa omkring i
Ha en skön helg
Kram

Karins fotoblogg sa...

Å den perfekta sommarskon!
Bra tolkning!

Ha en bra helg,
kram

Mimmi sa...

Fobba:D
Det är sådana som mitt barnbarn bara vill ha på sina fötter nu..även om det regnar ute:)
Tror du verkligen att jag väntar till helgen med att gå ut och leka med den nya kameran;)nä.. jag har varit ute hela dagen .. ja till och med i regnet:D
ha en fin kväll:)
Kram från en blöt Mimmi:D

Ninni sa...

Nej der finns inte mycket som är vackert med foppa-tofflor. Ja kanske färgen då:) Men de är väldigt praktiska att ha på sommarstället när man kan kliva ut i vattnet eller i det våta gräset utan att behöva bry sig om att skorna blir våta.
Perfekt bild för temat dock!
Ha en skön helg!
Kram Ninni