måndag 27 april 2009

Bildligt talat v 18

Fler bidrag finns hos Mimo

13 kommentarer:

Nettan sa...

Vilken fin allè!
Den blir extra fin när det grönskar mer.

Ha det så gott // Nettan

Mimo sa...

Instämmer med Nettan, en otroligt fin allé. Träden till höger måste vara enormt gamla.

Karin sa...

Ja, allén är väldigt fint fångad med skuggorna som blir tills streck på vägen. Men hela stämningen i bilden infinner sig tycker jag, när man klickar på bilden och ser de äldre paret längst bort i allén. Kanske är de på väg till en nära anhörigs grav..? Ser lite ut som en kyrkogård. / Ha en fin dag!/ Karin

Caroline sa...

Vilken vacker och stämningsfull allébild.

/Caroline

Veronica sa...

Vackert! Gillade verkligen dina strandfynd :) Underbart att kunna strosa runt på stranden när det fortfarande inte är säsong. Och krypa runt på alla fyra utan en massa människor som tittar konstigt :)

Kram på dig

Ninni sa...

Ännu en vacker bild! Jag får också känslan av kyrkogård med de fint klippta häckarna och de gamla träden. Kanske är det också det gamla paret som gör att man tänker så.
Må så gott!

Camillas Foto sa...

Härlig bild, gillar de stora träden som står så vackert på rad.
Ha det bra
Kram

Marie Höglund sa...

Alléer är så roingivande. Mycket fin bild.

Karin sa...

Vacker allé. Och det är så vackert och roligt att våren är här. Fast allér är vackra året runt. Jag önskar jag hade en till mitt hus :-)

Amanda sa...

Vackert foto i bra pespektiv. Träden på högra sidan är höga och täta. På vänster sida är häcken tät och jämn. Tillsammans bildar de en slags allé. Man kan välja om man vill gå i solen eller i skuggan som träden ger. /Amanda

annette sa...

Vilken vacker bild och ett skönt perpektiv, kan oxå tänka mej den bilden i full grönska, men tycker den är vacker som den är nu också, så skönt dkup i bilden.
Den lille killen med cykeln kan cykla på slät mark, precis innan bilden hade det varit en pärs med en liten nedförsbacke och han "skulle" inte cykla mer, så det så!!

Ha det så bra!

annette

Mia sa...

Vacker bild. Tyvärr blir det endast vitt med ett litet rött kryss när jag klickar på den. Något som hänt, eller är det min dator som inte vill!?

Petra C sa...

Vackert! Tur att solen skiner annars skulle bilden genast bli mer dyster. Ett gammalt par som har varit på kyrkogården?