söndag 5 april 2009

Test av nya kompaktkameran - vad tycker ni?

Jag köpte en ny kompaktkamera igår och den testade jag i solnedgången. Jag har minskat ner storleken men inte gjort någon bildbehandling. Jag tycker färgerna och skärpan blev bra. Det är en Canon Ixus 870 IS och jag tror att det blir ett bra komplement till att släpa på den tunga systemkameran. Klicka för full storlek. Vad tycker ni?

14 kommentarer:

Mimmi sa...

Den verkar ju vara kanon bra:)
Jag använder också min kompakt kamera mycket nu även efter jag hade köpt system kameran .. är till och med lite sugen på att köpa den nya kompakt kamera som Nikon har kommit ut med nu ..Nikon P90 .den har 24 optisk zoom . så visst är man lite sugen:)
Bildarna blev kanon fina och färgerna var ju jätte bra)
Vattenbilden där skogen speglar sig i tyckte jag var kanon bra
ha en bra söndag:)

Maria i Sennan sa...

Jag blir så avundssjuk-det bara lyser om bilderna...........
Må så gått---Maria

Camillas Foto sa...

Jättefina bilder, bra val av kamera.
Ha det bra
Kram

Veronica sa...

Hejsan!

Det ser ju jättebra ut! Vilka mjuka, fina färger :) Du har absolut gjort ett bra köp!

önskar dig en fin söndag!

Kram

Mia sa...

Bra bilder. Den kameran blir du nog nöjd med ;o)
// Kram Mia

Eva-Lena sa...

Super fina bilder, som du säger bra skärpa och fina färger! Hade en föregångare till Ixus 870, som jag var jättenöjd med. Sålde den när jag köpte min systemkamera, men det är inte utan att jag saknar dess behändiga storlek :) Du ska absolut vara nöjd med ditt köp!

Ha en fin kväll/E-L

Karin sa...

Och jag som går och funderar på att köpa en liten en jag med...och när jag ser dessa bilder så blir ju Canon Ixus 870 IS väldigt intressant. Jättefina bilder! Hmmm nu fick jag något att tänka på ;-)
Vill passa på att säga Grattis också till 1-årsdagen och vilken vacker bild med vilda blommor du valt att fira dagen med. Förstår att den är mer än bara vacker.
Ha en härlig måndag! / Kram

Veronica sa...

Wow, det är ju jättefina bilder!!!
Nu blev jag oxå sugen.
Gillar dina prickbilder skarpt oxå!!!!
Snyggt Lis!

Ninni sa...

Jättefina bilder! Dem måste du vara nöjd med. Visst blir det lite tungt att släpa med sig systemkameran och kanske ett par objektiv i ryggsäcken...Det är inte utan att man blir lite sugen.
Må så gott!
Kram Ninni

Lissen sa...

Vilka härliga bilder. Skenet från båten som du har fångat och det härliga glittret från vattnet.
Du har gjort ett bra val av kamera!

Min bild är från Sundsvallshamn, nära Beijer byggmarknad.
Ha det så gott!

AnnaKK sa...

Hej!

Det ser jättebra ut - men man blir faktiskt sällan besviken på Canons grejer. Jag har också en liten Ixus, även om det numera mest är barnen som använder den. Och så har jag en Powershot också, så jag försöker ha i handväskan så gott som alltid. Men allra mest blir det ju att jag använder systemkameran, som det också står Canon på... :-) Vad har du för systemkamera?

Marie Höglund sa...

Ser ju superfint ut. Ja att ha en mindre kamera som kemplement till min D90 är nog nå´t jag ska satsa på också. Hoppas på skatteåterbäring ;-)

Ulrica sa...

Underbara bilder. Det är kanon att ha en liten i fickan som komplement till den stora... Jag har haft mycket nöje av min lilla följeslagare.

Hero sa...

Fantastiskt vackra bilder du har tagit (som vanligt!)Kameran verkar ju jättebra.
Glad Påsk!